If you like FIATFORUM.eu, and would like to give something in return, please make a donation. Your donation will be used to pay for hosting service, domain & maintenance costs only!
Jak se vám pozdává toto auto?
Přijde mi to jako povedený kousek a Fiat konečně zaplácne mezeru v nabízených modelech. Minidoblo tady chybělo.
Jen ta nabídka těch motorů je opravdu tragédie.Teda na městský traffic je to v pohodě, ale jinak slabota.
Nerozumiem politike automobilky, uz nejaky ten rok, ak nie desatrocie sa potacaju na hranici medzi cervenymi a ciernymi cislami, zakazdym novy model vzbudi velke nadeje a ocakvania a potom to poseru bud spolahlivostou, alebo motormi.... napr. nove Bravo, prist na trh s dvoma motormi - 1.9 MJet - drahy, ktory si nie kazdy moze dovolit a 1.4 benzin.... no k tomu motoru sa radsej nebudem vyjadrovat....
....a pomaly po dvoch rokoch konecne solidny motor, 1,6 MJet, ale medzi tym uz dobehli ini konkurenti a Fiat zas straca.... ani by som sa necudoval keby krachli podobne ako MG v Britanii.
Nerozumiem politike automobilky, uz nejaky ten rok, ak nie desatrocie sa potacaju na hranici medzi cervenymi a ciernymi cislami, zakazdym novy model vzbudi velke nadeje a ocakvania a potom to poseru bud spolahlivostou, alebo motormi.... napr. nove Bravo, prist na trh s dvoma motormi - 1.9 MJet - drahy, ktory si nie kazdy moze dovolit a 1.4 benzin.... no k tomu motoru sa radsej nebudem vyjadrovat....
....a pomaly po dvoch rokoch konecne solidny motor, 1,6 MJet, ale medzi tym uz dobehli ini konkurenti a Fiat zas straca.... ani by som sa necudoval keby krachli podobne ako MG v Britanii.
ani tie 1,6 16V u stila niesu bohvie čo, budme si uprimný
ani tie 1,6 16V u stila niesu bohvie čo, budme si uprimný
To je sice pravda, ale 1,6 16V v Stile prislo na trh v 2001 roku a vtedy si myslim to bol viac ako slusny motor oproti konkurencii.
Ale jasne ze v porovnani s dnesnymi je uz prilis hlucny a ani ten vykon uz nie je taky oslnivy ako v 2001-vom.
To je sice pravda, ale 1,6 16V v Stile prislo na trh v 2001 roku a vtedy si myslim to bol viac ako slusny motor oproti konkurencii.
Ale jasne ze v porovnani s dnesnymi je uz prilis hlucny a ani ten vykon uz nie je taky oslnivy ako v 2001-vom.
jj to je pravda na rok 2001 to bola da sa povedat špička, ja som skôr myslel na tie indukčne cievky pri cca 80 000 km. neviem prečo boli take poruchove. ved predsa ich maju osadené aj motory 1,2 a 1,4 nie??? zase u týchto dvoch kubatúr viem že problemy prišli až po 110 000 km. (motor na 3 valce, klepanie, kolisanie otáčok a ine)