If you like FIATFORUM.eu, and would like to give something in return, please make a donation. Your donation will be used to pay for hosting service, domain & maintenance costs only!
No pomalu se začínám poohlížet po větším autě a Ulysák se dostal do užšího výběru. Máte někdo nějaké zkušenosti a doporučení. Jednalo by se o ten nový model (asi od r.v.2002) s motorem 2,0JTD nebo 2,2JTD. Nevim kterej motor je spolehlivější a na co si dát při koupi tohoto modelu pozor.
No pomalu se začínám poohlížet po větším autě a Ulysák se dostal do užšího výběru. Máte někdo nějaké zkušenosti a doporučení. Jednalo by se o ten nový model (asi od r.v.2002) s motorem 2,0JTD nebo 2,2JTD. Nevim kterej motor je spolehlivější a na co si dát při koupi tohoto modelu pozor.
Tak to sme už dvaja Ale info nemám žiadne, len otázky. Aké autá máš ešte vo výbere ?
No jestě nový Stilo MW, a BMW 530d touring (E39). To BMW je taková srdcovka. Ale ještě to bude trvat tak 3 měsíce než doplatim Stilo a pak ho prodám( a nebo si ho nechám, což je taky ješte jedna z možností)
No jestě nový Stilo MW, a BMW 530d touring (E39). To BMW je taková srdcovka. Ale ještě to bude trvat tak 3 měsíce než doplatim Stilo a pak ho prodám( a nebo si ho nechám, což je taky ješte jedna z možností)
No ja chcem len 7 miestne auto, takže klasický kombík nie. Okrem Ulysse a jej troch klonov ešte ako druhú a poslednú možnosť uvažujem aj nad Espace. Ale v tejto kategórii áut sa vôbec nevyznám, takže uvítam akékoľvek informácie.
Ciao,
začal jsem uvažovat také o Ulysee, ale většina fiaťáků mě zrazuje, údajně v žádné naftové Ulysee není Fiat motor, ale citron HDI. Názory se různí, ale žabožrouta nechci v jakémkoli kabátě . Zbývá tedy jen Multipla, ta ale zase nemá dveře na šuplík. K věci: nevíte někdo o čistokrevné italské Ulysee v naftě??? Budu vděčný za každou informaci.
Beaver2000
1st car: Fiat Stilo 1.4 16V MW Active, rainbow tecno grey 698 - 2nd car: Fiat Marea Weekend ELX 1,9 JTD 105HP, white 249
Ciao,
začal jsem uvažovat také o Ulysee, ale většina fiaťáků mě zrazuje, údajně v žádné naftové Ulysee není Fiat motor, ale citron HDI. Názory se různí, ale žabožrouta nechci v jakémkoli kabátě . Zbývá tedy jen Multipla, ta ale zase nemá dveře na šuplík. K věci: nevíte někdo o čistokrevné italské Ulysee v naftě??? Budu vděčný za každou informaci.
Beaver, myslím že všetky motory sú PEUGEOT, aj benzíny aj diesle. Tie diesle od PEUGEOTU asi nebudú zlé, veď aj FORD ich berie.
Môj švagor ma Lanciu Zetu, čiže Ulysse predchádzajúcej generácie, s benzínom 2.0 Turbo, 147koní. Auto je to parádne, za ten rok čo ho má, mal len jednu nepodstatnú závadu, odišiel štartér. To považujem na 10 ročné auto za slušné.
Auto je stále v slušnom stave, nevŕzga, všetko funguje, je tiché a komfortné.
Tak som do toho vletel, už cca mesiac má moje Stilo súrodenca ;-)
2.0 JTD, 109PS, elektricky sklápateľné zrkadlá, vyhrievané sedačky, klíma, ESP, 6x airbag.
Stav 55tkm, r.v. 11/2005, servisná knižka, manuál, dva kľúče, kupované priamo od Fiat dealera vo Frankfurt a.Main, takže kilometre určite nestáčané.
Vedel by mi niekto povedal kolko cca je ulozny pristor od vodicovej sedacky po piate dvere? pripadne aj orientacnu sirku medzi kolesami a vysku pri nakladani